Welke opleiding past bij jou?

Jij wilt natuurlijk de allerbeste versie van jezelf ontdekken. Dat willen wij ook. Daarom is het belangrijk dat je het niveau kiest dat bij je past. Je kunt bij ons kiezen uit mavo, havo en vwo (atheneum en gymnasium). Mavo volg je op onze Mavo Challenge, havo en vwo op het Lyceum of het Heerbeeck International College (HIC).

Mavo Challenge

Met onze Mavo Challenge werk je gericht aan je toekomst. Je ontdekt wat je wilt, wat je goed kunt en welke beroepen bij je passen. De afdeling is klein en overzichtelijk en wij hebben veel aandacht voor sfeer in de klas. Je hebt bovendien de mogelijkheid om een internationaal Cambridge-diploma te halen. 

Benieuwd hoe een dag op de Mavo eruitziet? Check dan dit filmpje!

Lyceum (havo en vwo)

Op het Heerbeeck Lyceum krijg je les in het Nederlands en kun je extra vakken kiezen als Goethe Duits, Cambridge Engels en coderen. We organiseren veel activiteiten zodat je een goed beeld krijgt van je talenten en voorkeuren. 

Benieuwd hoe een dag op het Lyceum eruitziet? Check dan dit filmpje!

HIC (havo en vwo tweetalig onderwijs)

Het HIC is een officiële TTO-school (tweetalig onderwijs) waar je 9 vakken in het Engels volgt. Ook kun je kiezen voor de extra vakken science, design, filosofie en Spaans. 

Benieuwd hoe een dag op het HIC eruitziet? Check dan dit filmpje!

Meer informatie over onze opleidingen vind je op heerbeeck.nl.