Onder­steuning

Wij vinden het belangrijk dat leerlingen zich op hun gemak voelen op school. Pas dan komen ze tot leren en kunnen ze het beste uit zichzelf halen. Bij ons krijgt iedere leerling een persoonlijke leercoach. Deze leercoach houdt in de gaten hoe de vorderingen op school zijn en hoe de leerling zich sociaal-emotioneel ontwikkelt.

Wanneer het even niet zo lekker gaat met uw kind, hebben we een breed netwerk van deskundigen om hem of haar te ondersteunen.

Reguliere (extra) ondersteuning en maatwerk

In de brugklas bieden we de reguliere trainingen aan zoals faalangst en sociale vaardigheden. Wanneer het nodig is, bieden we maatwerk. Bijvoorbeeld begeleiding op het gebied van de overgang van basisschool naar middelbare school.

Verder ondersteunen we leerlingen die dat nodig hebben, gedurende de gehele schoolperiode bij onder andere studievaardigheden, plannen, leren leren, motivatie, dyslexie en huiswerk maken. Maar ook een leerling met bijvoorbeeld sociale problemen of sombere gedachtes kan op onze ondersteuning en begeleiding rekenen.

Uitgebreide informatie over de ondersteuning op onze school vindt u in onze schoolgids op heerbeeck.nl. 

Heeft u vragen over onze (extra) ondersteuning? Neem dan contact op met ondersteuningscoördinator Sandra Weustink via: 0499-33 62 33 of per e-mail. Zij bespreekt graag samen met u de mogelijkheden.