27 januari 2023

Open

Avond

Ontdek de allerbeste versie van jezelf op het Heerbeeck College in Best

Is het Heerbeeck College dé plek voor jou om de allerbeste versie van jezelf te ontdekken? Op vrijdag 27 januari kun je dat ervaren op onze Open Avond. Meer informatie volgt, dus hou deze pagina goed in de gaten. 

Livestream online Open Avond 2022 terugkijken?

Bekijk hieronder de registratie van de online Open Avond van afgelopen jaar. Tijdens de Open Avond hebben we ook heel veel vragen van ouders en kinderen beantwoord.

Voorlichtingsfilm Heerbeeck College

In deze voorlichtingsfilm krijgen jullie een eerste indruk van onze school. Medewerkers en leerlingen geven informatie over ons eigentijdse onderwijs op maat, de manier waarop we het onderwijs en de begeleiding en ondersteuning in de brugklas hebben ingericht, de rol van de leercoaches, ons internationaliseringsprogramma en Brainportonderwijs.

Mocht je na het zien van de film en de liveshow nog vragen hebben, stel ze gerust! Dat kan door een mail te sturen naar: openavond@heerbeeck.nl.

Bekijk nog veel meer!

We hebben nog veel meer leuke filmpjes en vlogs voor jullie gemaakt. Bekijk ze allemaal! Ook vind je op deze website diverse folders en brochures met heel veel informatie over onze school!

Veel kijk-, luister- en leesplezier!

Natuurlijk wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over onze school. Bezoek daarom regelmatig deze website.

We heten je van harte welkom op het Heerbeeck College!