Nieuwe brugklassers

Ga jij komend schooljaar naar het Heerbeeck College? Lees dan snel verder, want we hebben op deze pagina allerlei informatie staan die jou en je ouders kunnen helpen bij de voorbereidingen. 

Belangrijke data

De kennismakingsmiddag voor de brugklas is op woensdag 19 juni. 

Daarnaast zijn er nog informatieavonden voor ouders van onze nieuwe brugklassers in de aula van het hoofdgebouw:

  • Lyceum: woensdag 19 juni om 19.30 uur
  • Mavo: donderdag 20 juni om 19.00 uur
  • HIC: donderdag 20 juni om 19.30 uur

Laptop bestellen

Op het Heerbeeck College heb je naast je boeken ook een laptop nodig. Deze kun je huren of kopen via The Rent Company. Hierover hebben je ouders een apart bericht gekregen, waarin wordt uitgelegd hoe je een laptop kunt huren of kopen. In het bericht staat ook een bestelflyer met code. Je bent niet verplicht om een laptop via school te bestellen, maar we adviseren het wel in verband met ICT-ondersteuning vanuit onze school. 

campagne 2223 | Heerbeeck

Lesmaterialen bestellen

Boeken

De boeken kun je bestellen via de website van Iddink. Je krijgt de boeken thuisgestuurd en levert ze aan het einde van het schooljaar weer in. Bij de uitnodiging voor de kennismakingsmiddag zat een brief met alle informatie en onze schoolcode. Met behulp van die brief kun je via de website van Iddink een account aanmaken en een e-mailadres achterlaten. Je ontvangt dan een bericht van Iddink wanneer je de boeken kunt bestellen. Momenteel staat de bestelfunctie offline vanwege een cybersecurity-incident, maar de functie wordt uiterlijk 2 weken voor de sluitingsdatum weer online gezet. 

Brugklaspakket

Overige materialen, zoals een rekenmachine en de inhoud van je etui en tekendoos, kun je bestellen via de website van CIVO. 

Eerste schoolweek

  • Maandag 19 augustus: geniet nog lekker van een extra vakantiedag
  • Dinsdag 20 augustus: introductieprogramma met je klas en leercoach
  • Woensdag 21  t/m vrijdag 23 augustus: brugklaskamp
  • Maandag 26 augustus: 1e lesdag