28 januari 2022

Open

Avond

Is het Heerbeeck College dé plek voor jou om de allerbeste versie van jezelf te ontdekken? Op vrijdag 28 januari kun je online kennismaken met onze school!

We hadden jullie natuurlijk graag persoonlijk ontmoet op onze school, maar helaas is dat nu niet mogelijk. Daarom zetten wij op een andere manier onze deuren voor jullie open. Dit doen we online op vrijdagavond 28 januari van 19.00u tot 20.30u.

Programma online open avond

19.00 u: Start live-programma vanuit het Heerbeeck College

We starten met een algemene voorlichtingsfilm. In deze film krijgen jullie een eerste indruk van onze school. Medewerkers en leerlingen geven informatie over ons eigentijdse onderwijs op maat, de manier waarop we het onderwijs en de begeleiding en ondersteuning in de brugklas hebben ingericht, de rol van de leercoaches, ons internationaliseringsprogramma en Brainportonderwijs.

Tijdens dit live-programma kun je via de chat vragen aan ons stellen. Deze vragen worden vanaf 20.00 u beantwoord.

20.00 u – 20.30 u: Beantwoorden van vragen

Medewerkers en leerlingen geven antwoord op de vragen die gesteld zijn tijdens het live-programma. We proberen alle vragen te beantwoorden. Mocht dit binnen de tijd niet lukken, dan zorgen wij dat deze vraag achteraf per mail wordt beantwoord.

    Wij zien jullie graag op 28 januari op onze online open avond!

    De voorlichtingsfilm en ook heel veel andere vlogs, films en brochures van onze school en ons onderwijs zijn te vinden op deze website.